RSS

Despre Cazierul Judiciar (corect ar fi – certificat de cazier judiciar)

27 Ian

Ce trebuie sa stim despre Cazierul Judiciar?

Pentru a obţine certificatul de cazier judiciar este necesar sa depuneţi o cerere în care sint incluse datele din buletinul de identitate in Cancelariile Comisariatelor de Poliţie raionale. Dar aveţi în vedere că în acest caz se eliberează cazierul tocmai în 10 zile.

Dacă însă doriţi să vi se elibereze  certificatul  în regim de urgenţă, atunci trebuie să mergeţi la Direcţia Informaţii şi Evidenţe Operative din cadrul MAI, care se afla în mun. Chisinau, str.Iacob Hâncu nr. 3.

Ca să ajungeţi, coborîţi de la Gemenii pe str. Puşkin pînă la intersecţie cu str. Cosmonauţilor apoi mergeţi la dreapta spre Direcţia Pompieri.

Penrtu eliberarea in regim de urgenţă, la 1 zi costă 60 lei, iar la 10 zile – 30 lei.

Pentru a vi se elibera certificatul in regim de urgenţă, la 1 zi, trebuie sa reuşiţi să depuneţi cererea pina la ora 12.00, şi vi se va elibera după ora 16.00.

Deşi la intrare este un terminal de plată, trebuie să aveţi în vedere ca se poate întîmpla să nu funcţioneze sau să fie îmbulzeala si nu veţi reuşi să achitaţi pînă vă vine rindul, sau sa nu aveţi suma exactă, ca terminalul nu dă rest. Mai bine vă asiguraţi şi achitaţi din timp 60 sau 30 lei la Banca de Economii. Dacă doriţi să achitaţi costul certificatului la bancă, atunci la intersecţia str. Puşkin cu str. Alexandru cel Bun se afla Banca de Economii.

Mergeţi să depuneţi cererea personal, iar daca doriti să meargă sa depuna altă persoană pentru Dvs, va trebui sa-l imputerniciti printr-o procură.

Mai jos vedeti modelul de cerere care se depune.

Atentie la limba „moldoveneasca”.

Cum sa ne orientam!

A – B – 350m

(A) Colt str. Puskin cu str. Cosmonautilor si (B) Direcţia Informaţii şi Evidenţe Operative din cadrul MAI, care se afla în mun. Chisinau, str.Iacob Hâncu nr. 3

A – C – 50m

(A) Colt str. Puskin cu str. Cosmonautilor si (C) Banca de Economii

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: